Praktisk information

Banan
Slinga ALLA (den västra) är 2,5 km lång och mycket lättgången på stigar och grusvägar. Där kan man gå med både rullstol och barnvagn.

Slinga TIDERS  (den sydöstra) är cirka 3 km och går i huvudsak på lättgångna stigar men lämpar sig inte för barnvagn och rullstol.

Samma sak gäller för slinga TRAMP (den nordöstra) som också är cirka 3 km. De första 250 meterna går i terräng utan stigar där det eventuellt kan vara lite fuktigt men går sedan på grusvägar och stigar.

Observera att det kommer att pågå skjutning med pistol på en närbelägen skjutbana. Visst oljud kan därför förekomma. Det är främst slutet av slinga ALLA och början av slinga TIDERS som berörs. Banan ligger väl utanför riskområdet för skjutbanan.

Mat
Matkontrollerna ligger i anslutning till knutpunkterna i slutet av respektive slinga. Då det kan ta lite tid innan alla har kommit ut på sin första slinga kan det vara bra att ha med sig en egen matsäck att äta på morgonen.

Efter första slingan serveras fika (saft/te/kaffe och bulle), efter andra slingan serveras köttfärssås (nötkött), ris och sallad (laktosfritt, mjölkfritt och glutenfritt) samt efter sista slingan får alla en frukt.

Deltagare som av någon anledning inte kan äta det som serveras tar med sig egen mat och behöver då inte betala full deltagaravgift. För frågor kring maten kontakta trampchefer@varmlandstrampen.se.

Efter målgång, i väntan på avslutning och prisutdelning, kommer det att finnas kioskförsäljning.

Utrustning
Scoutskjorta (för den som har), allväderskläder, stövlar/kängor, extra matsäck, kåsa, matkåsa, bestick samt vattenflaska. Det är viktigt att alla patruller har med sig första förband.

Parkering
Parkering sker vid den stora körplanen söder om gamlaA9-området. Observera att infart sker från Presterudsvägen in på Garnisionsvägen genom gamla A9-området.

Adressen är Garnisionsvägen 1. Klicka här för vägbeskrivning –>

Se även menyfliken HITTA HIT för en mer detaljerad vägbeskrivning.

Sista parkering är kl. 09.00 för att hinna med incheckningen innan invigningen kl. 09.30. Avslutning sker när sista patrullen har kommit i mål ca 16.30.

Övrigt
I anslutning till scenen vid Brukshundsklubben kommer det att finnas ett tält där man kan delge information om kommande arrangemang, kurser etc.  Ta kontakt med Ingela Öhman (ingela.hman@gmail.com, 070-1497351) senast den 16 september.

 

Värmlandstrampen